Yksi unelma toteutuu! Edelfeltin poluilla, keväällä 2020

Posted on syys 19, 2019 in Yleinen
Yksi unelma toteutuu! Edelfeltin poluilla, keväällä 2020


Yksi lempi klassikkomaalauksistani on eittämättä, Leikkiviä poikia rannalla, jonka äärelle katse hakeutuu aika ajoin.

Keväällä 2020 yksi unelmani toteutuu, kun Edelfeltin ateljeemuseon viereen valmistuneessa Villa Albertin alkukesän näyttelyssä tullaan näkemään uusia versioitani Edelfeltin klassikkomaalauksista sekä vanhan mestarin käsiäalalla maalattuja “Tiitisiä.” Projekti on kerrassaan kutkuttavan mielenkiintoinen ja tuo taas kaivattua lisähaastetta oman taiteellisen ammattitaidon kehitykseen. Ja mikä jännittävintä, pääsen tekemään osan teoksista Edelfeltin alkuperäisessä ateljeessa!

Avajaisaikataulut tarkentuvat loppuvuoden aikana.


Lisätietoja:


Albert Edelfeltin säätiö

Edelfeltinpolku 3, 06400 Porvoo

www.albertedelfeltinateljee.fi