Netta Tiitinen

Tilaustöihin ja lapsiaiheisiin erikoistunut, itseoppinut taiteilija ja filosofinen ajattelija. Missiona kauniimpi, onnellisempi ja puhtaampi maailma.Mistä kaikki alkoi?

Ihmisen polku ja tarina on jokaisella omanlainen. Se ei aina etene niin kuin ohjekirjassa, mutta oikeastaan hyvä niin. Silloin omasta taiteellisesta työstäkin tulee omanlainen ja erilainen.

Lue lisää
10 vuotta paletilla

10 vuoden matkasta ja ajatuksista on syntynyt myös kirja. Se on 500 kappaleen numeroitu painos, joka kertoo teemoittain, vuodesta 2007 alkaneen taiteellisen työn vaiheista ja ajatelmista.

Kirja on tarkoitettu: rohkaisuksi ylös pyrkiville, vinkiksi alalle aikoville, tarinaksi matkastani kiinnostuneille, ajatuksiksi elämää pohtiville.

Ja se sisältää: tarinoita taiteesta, ajatuksia asenteista, näkökulmia elämästä, mietteitä menneistä.

Hinta 62,00 € (+ toimituskulut 5,00 €)
Taidetta ja filosofiaa

Maalaamisen myötä, elämän pienet tuumailut ja yhteiskunnalliset ajatukset alkoivat pikkuhiljaa jalostua eräänlaiseksi psykologia- filosofia- ja sosiologiaharrastukseksi. Lopulta siitä tuli jopa niin olennainen osa näyttelyiden teemoja ja maalausten aiheita, että en tänäpäivänä varmasti osaisi enää edes tuottaa pelkkää kuvaa, ilman sen syvällisempiä pohdintoja. Niinpä kirjoittaminen lopulta hivuttautui puolivahingossa maalaamisen rinnalle ja syntyi uusi, vapaan journalistisen pohdiskelijan, visuaalis-verbaalinen taidemuoto.
Yhteistyökumppanit

Gallerioiden, materiaalitoimittajien ja kollegoiden kanssa yhteistyö on olennainen osa arkea. He ovat ovat minulle tärkeitä tiimin jäseniä. Yhteistyöverkosto on rakentunut vuosien saatossa ja porukkaan on valikoitunut joukko alansa parhaita tekijöitä