Taiteilijan työ ei ole pelkkää ateljeetyöskentelyä.

Se on myös luovia taukoja yrityksien kokouspäivissä, kouluvierailuja, päiväkotivierailuja, hyväntekeväisyysprojekteja ja lasten taidepäiviä.

Luovuutta yrityksille


Kokouspäivää piristää kummasti pieni luova tauko!

Työelämä on muuttunut ja tulee muuttumaan. Nyt vaaditaan lähes kaikilla aloilla innovatiivisuutta, luovuutta, myyntiasennetta ja vuorovaikutustatoja. Miten niiden syntymistä voisi edistää?

Kurkistus filosofitaiteilijan mielenliikkeisiin antaa mahdollisuuden avartaa ymmärrystä siitä, mitä luovassa ajatusmaailmassa tapahtuu. Mitkä ovat luovuuden suurimmat haasteet ja edistävät tekijät, mitä tarkoittaa 80/20 ja miten insinööristä tehdään taiteilija?

Kysy lisää »


Yhteistä hyvää


Yksin ei voi maailmaa pelastaa, mutta yhdessä teemme enemmän! Jaettu ilo on moninkertainen ilo!

Lapset, tyttöjen koulutus, naisten asema, luonto, ympäristö, Itämeri ja yhteisöllisyys ovat minulle tärkeitä. Haluan kantaa oman korteni kekoon, paremman ja onnellisemman maailman puolesta. Tule Sinäkin mukaan!


Kouluvierailut


Mikä minusta tuli isona, miten ja miksi? Minkälaista on olla taiteilija? Kuvataiteilijana työskentely ei ole pelkkää maalaamista ja kuvataiteilijan taitoja voi hyödyntää monissa erilaisissa ammateissa. Taide elää ajassa ja muuttuu. Tällä hetkellä on esimerkiksi kova kysyntä 3D- ja pelimaailman taiteilijoista.

Vierailut voivat olla osana kuvaamataidon opetusta, mutta myös yrittäjyys, filosofia, sosiologia ja psykologia ovat olennainen osa arjen ammatillisia intohimojani, jolloin vierailu sopii myös hyvin yhtenä ammatti- ja yrittäjäpainotteisena esitelmänä esimerkiksi yhteiskuntaopin opetukseen.


Päiväkotivierailut


Taiteilija on vähän kuin Joulupukki – monet lapset eivät ole ihan varmoja, onko sellaisia oikeasti olemassa. Taiteilijoihin liittyy paljon myyttejä ja mystiikkaa. Mutta oikeasti, ihan kuka vain voi tulla taiteilijaksi!


Lasten taidepäivät


Äitien- ja isänpäivään lahjaksi oma taideteos tai vaikka ihan omaan kotiin, omalle seinälle! Kenttäateljeen voi pystyttää erilaisten tapahtumien oheen lähes minne vain. Jokainen lapsi saa taiteilijan opastuksella henkilökohtaista apua oman taideprojektinsa toteuttamiseen ja mukaan ateljeelta saa oman pienen taulun kotiin vietäväksi.

Lasten taideaktiviteetit sopivat loistavasti vaikka synttärikutsuille, johon voidaan yhdistää myös kasvomaalausta.


Tulevia tapahtumia


Näyttelyiden ohessa ja väleissä sattuu ja tapahtuu monenmoista ja kaikenlaista. On ollut eduskuntavieraluja, lastentapahtumia, hyväntekeväisyysaktiviteetteja ja luentoja.

Liittymällä postituslistalle ja seuraamalla somekanavia, osuu varmasti aina joku mielenkiintoinen tapahtuma tai aktiviteetti kohdalle.