Seuraava sivu >>
Kalenteri natisee, venyy ja paukkuu!

Sehän on tietysti toisaalta mukava tilanne, mutta se vaatii hieman kärsivällisyyttä tilaustöiden tilaajilta. Tällä hetkellä työjono on noin 12-18 kuukautta.

Mutta mikäli kärsivällisyys on rajallinen, niin helpotusta ahdistukseen voi yrittää hakea tulevista näyttelyistä.
HÄÄLAHJAIDEAT
Hääparille oiva idea on lapsuuden kuvien pohjalta tehty maalaus, jossa he leikkivät keskenään esimerkiksi hiekkalaatikolla. Tekemisen ympärille voidaan yhdistää aihealueita esimerkiksi pariskunnan yhteisistä harrastuksista. Värimaailmaksi suosittelen jotain hillittyä, ellei pariskunnan sisustustyyli ole jotenkin erityinen.

Pienemmän budjetin idea on värituubit, jotka kertovat puolisoiden lempiväreistä tai värit kuvaavat pariskunnan persoonia. Mikäli perheeseen kuuluu jo jälkikasvua, voidaan mukaan lisätä myös pieniä tuubeja.

Lahjavinkkinä toimii tietysti myös lahjakortti, jolloin pariskunta saa päättää itse, millaisen taulun haluavat. Lahjan antajat voivat toki määritellä aiheita ynnä muita seikkoja, joiden ympärille suunnitellaan pariskunnan kanssa koko-, väri- ja tyylitoiveet.

Mikäli lahjaksi haluaa kuitenkin antaa jotain konkreettista, voidaan lahjaksi paketoida tyhjä taulunpohja, jolle pariskunta voi sitten tilata haluamansa sisällön.