Liity postituslistalle
Nettisivujen uudistusten vuoksi gallerian kuvakansioissa ja kuvateksteissä saattaa olla vielä jonkin aikaa puutteita.

Mikäli haluat kuulla uutiset ensimmäisten joukossa sekä saada kutsut näyttelyiden avajaisiin, niin liity postituslistalle!
GALLERIA / 2012 "Chillout" - Galleria Fogga, Helsinki

Näyttelyn parisenkymmentä teosta keskittyivät rentoutumiseen. Maalauksissa rentoutuivat lasten lisäksi myös aikuiset sekä lauma eläinmaailman edustajia.

Kirkkaanväriset värituubit saivat rauhassa kuivua hyllyssä tätäkin näyttelyä tehdessä, sillä värimaailma koostui edelleen pitkälti maanläheisistä sävyistä.

Galleriaan muutti näyttelyn ajaksi myös nojatuoli, sohva sekä chillaavat sävelet. Kengille oli galleriassa oma narikka, jossa mukavuuden maksimoimiseksi, sai kengät vaihtaa lainavillasukkiin.

Tarkoituksenani oli, että rentoutuminen olisi kokonaisvaltaista ja että näyttely toimisi pienenä pysähdyspaikkana hektisen arjen keskellä, jossa voi ...tai siis lähinnä pitää kuluttaa aikaa. Sen tarkoituksena oli olla paikka henkiselle levähdystauolle, jossa saattoi puhaltaa hetkeksi huolet ja murheet ulos sekä hengittää valoisaa ja hyvää mieltä tilalle.

Melkoisen moni kävikin tunnustelemassa chillaavaa tunnelmaa ja suurin osa teoksista päätyi chillailemaan useaan kotiin pitkin Suomea. Vielä muutama teos chillailee, uutta kotia odotellen.